Green Valley

software development
2600 Delft (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
21-02-2013
Opdrachten
3
Laatste opdracht
02-08-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

De Customer Experience-software van Green Valley helpt organisaties bij het realiseren van hun doelstellingen en ambities op het gebied van klantbehoud en klantenthousiasme.

Onze software is gericht op vier hoofdgebieden

  • cross-channel kennismanagement

  • agent empowerment & contactmanagement

  • selfservice, webcare & social

  • web experience management

In de filosofie van Green Valley staat de mens centraal: iedereen moet, ondersteund door techniek maar zonder technische kennis, kunnen communiceren en kennis kunnen delen met klanten, collega’s of andere stakeholders. Uitgangspunt hierbij is de “usability” van Green Valley software, die gebruikers in staat stelt om gemakkelijk, efficiënt en met plezier hun dagelijkse werkzaamheden uit te voeren.

Naast het leveren van de software verzorgt Green Valley ook de implementatie van de benoemde oplossingen, indien gewenst samen met of door een van haar partners . Andere diensten die Green Valley levert, zijn consultancy, hosting & cloud services, customer care en training.

Green Valley heeft haar hoofdkantoor in Nederland en regionale kantoren in Europa en Noord-Amerika. Meer dan honderdvijftig organisaties, actief in verschillende regio’s en branches (zowel in de profit als in de non-profit-sector) vertrouwen al meer dan 15 jaar op Green Valley software.

Specialisatie en expertise

Onze samenleving digitaliseert steeds verder. Communicatie verloopt steeds meer via digitale kanalen. Klanten verwachten een steeds hoger serviceniveau van hun aanbieders.

Bij Green Valley geloven we dat klanten, burgers en medewerkers de allerbeste service verdienen, op ieder moment van de dag, via ieder willekeurig kanaal en vanaf iedere locatie. Om onze klanten te helpen om dit doel te bereiken, ontwikkelen we mooi ontworpen, state-of-the-art en zeer gebruiksvriendelijke software. Software waarmee u uw klanten een ongeëvenaarde en uniforme klantervaring kan bieden, ongeacht het kanaal dat zij kiezen.

Green Valley wil organisaties –zowel in het publieke domein als in het bedrijfsleven- voorzien van de meest innovatieve en gebruiksvriendelijke webtechnologie waarmee zij hun klanten over alle contactkanalen een hoogwaardige en uniforme beleving bieden.

In de filosofie van Green Valley staat de mens centraal: iedereen moet, ongehinderd door techniek, kennis kunnen delen, kunnen communiceren met haar doelgroepen en haar online dienstverlening kunnen optimaliseren. Uitgangspunt hierbij is software in te zetten die de klant echt een stap verder helpt en gebruikers in staat stelt om op een laagdrempelige en gebruiksvriendelijke wijze hun dagelijkse werkzaamheden uit te voeren.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten