Grenskracht projectondersteuning

Grenskracht projectondersteuning

Projectondersteuning binnen de techniek
4501PS Oostburg (ZL)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
21-02-2016
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2560 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Grenskracht kan putten uit een jarenlange ervaring bij diverse kleine en grote spelers op de markt van technische consultancy.
Gedurende deze ontdekkingstocht zijn de diverse onvervulde wensen van zowel klant als kandidaat in kaart gebracht en in één concept gegoten: Grenskracht projectondersteuning.
Grenskracht projectondersteuning brengt een optimale bemiddeling tot stand tussen enerzijds de zoekende technische professional en anderzijds de klant met een capaciteitsvraagstuk.
Dit doen we op een eerlijke en no-nonsense manier voor vaste en tijdelijke jobs, grofweg in de driehoek Gent-Antwerpen-Bergen op Zoom.

Onze klanten
Klanten zijn vooral fabrikanten binnen de chemische- en petrochemische industrie, maar ook machinebouwers. Uiteraard vinden ook hun toeleveranciers de weg naar Grenskracht. Denk hierbij aan contracterende partijen zoals engineeringagencies en aannemers.
Dit resulteert voor u in een breed spectrum aan technische projectervaring.

Overige informatie

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden en of wij een goede match zijn? Neem dan contact met ons op via telefoon: 00 31 (0)117 85 07 66 of mail naar info@grenskracht.nl recruitment@grenskracht.nl


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten