Grimm Media

Grimm Media

Print media, Corporate communicatie, Webdesign
1782GH Den Helder (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
27-08-2007
Opdrachten
1
Laatste opdracht
03-11-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Grimm Media bestaat sinds 1 oktober 2010 en is gevestigd aan de Kanaalweg in Den Helder. De directie bestaat uit Geoffrey Stekelenburg en Frank Aggenbach.

In de jaren voor de oprichting van Grimm Media zijn beide partners werkzaam geweest bij toonaangevende ontwerpbureaus in de regio en elders. De daar opgedane kennis en ervaring is nu gebundeld in een nieuwe, moderne onderneming.

Bij ons gaat het er niet alleen om dat iets er goed uitziet, wij hechten vooral waarde aan het uitdragen van uw boodschap. Die moet voor de klant in een oogopslag duidelijk zijn. Potentiƫle klanten moeten direct begrijpen met wat voor bedrijf ze te maken hebben. Goede communicatie, dat is de meerwaarde die wij u kunnen bieden.

Hoewel Grimm Media nog een jong bedrijf is, hebben haar medewerkers in de afgelopen jaren ervaring opgedaan bij andere, vooraanstaande vormgevers in de regio. Een ander groot pluspunt van Grimm Media is dat we u ook op het gebied van drukwerk volledig terzijde kunnen staan. Onze kennis van alle beschikbare technieken en de goede contacten met drukkerijen, maken dat u aan Grimm Media een betaalbare alles-in-een partner heeft.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten