Yoeke Groep BV

Yoeke Groep BV

HRM Dienstverlening en detachering ICT specialisten
Leusden (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
10-08-2006
Opdrachten
18
Laatste opdracht
19-03-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 159 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Yoeke Groep BV is gespecialiseerd in HRM dienstverlening, Werving en Selectie en detachering van ICT professionals. Wij bieden specialisten aan in de segmenten Testen (software applicaties), UNIX/Linux (ontwerp, bouw en beheer), Security en Software Ontwikkeling (zowel OSOSS als Microsoft).

Ons doel is een gedegen match maken tussen vraag en aanbod, tussen opdrachtgever en specialist. Dit verzorgen wij voor genoemde disciplines en met een breed scala aan mogelijkheden. Niet alleen Werving en selectie maar ook detachering of op projectmatige basis.
Ook naar de specialist hanteren wij een groot aantal mogelijkheden. Vast dienstverband, ZZP/Freelance of op projectmatige basis.

Jij als specialist levert de gevraagde competenties, Yoeke levert opdrachten met inhoudelijke
uitdaging, bij een diversiteit aan toonaangevende klanten. Yoeke draagt zorg voor een gedegen afhandeling van processen (inzet overeenkomsten, facturatie, fieldmanagement).

Ook de interne medewerkers van Yoeke hebben een track record in de ICT. Hiermee is Yoeke een gedegen intermediair tussen opdrachtgever en specialist.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten