Guidion Flevoland

Guidion Flevoland

Installatie, support en beheerwerkzaamheden
Almere (FL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
08-04-2011
Opdrachten
1
Laatste opdracht
08-04-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Computerprobleem? GUIDION helpt. Direct!
GUIDION is de nr.1 computerhulp van Nederland. We weten alles van computers. En van internetverbindingen, netwerken, virussen, bellen via internet, printers en meer. Kortom, GUIDION is thuis in alles wat met computers te maken heeft. We weten dus ook welke problemen zich kunnen voordoen. Maar bovenal, weten we hoe we die problemen moeten oplossen!

Computerhulp aan huis, kantoor of op afstand
GUIDION komt bij u langs om computerhulp te verlenen. Met 400 professionele PC Piloten door heel Nederland, zitten we altijd in de buurt. U bepaalt zelf wanneer we langskomen.

Als u het liever zelf doet, dan helpt GUIDION met gratis kant en klare oplossingen op de website of direct telefonisch en online.

Probleem niet opgelost? Dan betaalt u niets
GUIDION belooft uw computerprobleem op te lossen. Of het nu gaat om het oplossen van een storing of installatie van uw internet. Daarom zijn wij van mening dat u niet hoeft te betalen indien wij u niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Ook kan het zijn dat wij u geholpen, maar dat u constateert dat het niet meer werkt zoals de expert het heeft achtergelaten of dat uw probleem is teruggekomen. In dat geval bieden wij u de garantie dat we dit alsnog voor u in orde maken


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten