Pascal van Zoggel

Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
11-11-2008
Opdrachten
55
Laatste opdracht
13-05-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

The Project Company BV
De eisen die gesteld worden door de business zijn leidend en de inzet van informatietechnologie ondersteunt de bedrijfsprocessen. The Project Company BV wil haar klanten een efficiënte informatiebasis aanbieden ter ondersteuning van haar specifieke bedrijfsprocessen. Bij elke opdracht die wij uitvoeren gaan wij uit van deze filosofie.

The Project Company BV, met haar hoofdkantoor aan het Fellenoord in het centrum van Eindhoven is een jong, groeiend en dynamisch IT consultancy- en detacheringsbedrijf. The Project Company BV is gespecialiseerd in consultancy- en IT diensten vanaf HBO+ niveau.
Nadruk ligt op de vakgebieden business intelligence, enterprise content management en service oriented architecture. Door strategische partnerships is The Project Company in staat om binnen 48 uur de benodigde specialistische capaciteit te verzorgen voor haar klanten.
Door de korte afstand tot de “opdrachtgever is The Project Company als geen ander in staat mee te denken over lopende uitdagingen. Bij The Project Company praten we liever over partners als over klanten of opdrachtgevers. Het is onze toegevoegde waarde om deze projecten zo vloeiend mogelijk te laten verlopen, daarbij gebruik makend van de beste specialisten die er in de markt voorhanden zijn.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten