Guido Vrijdag

Guido Vrijdag

Dynamics CRM Consultant
2992NM Barendrecht (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
28-08-2007
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

CRM zit in mijn DNA. Zoveel mogelijk klantwaarde benutten door inzet van ICT. Het meenemen van de key users op 'reis'. Ze daadwerkelijk de huidige beperkingen te laten voelen en daaruit de allerbeste oplossing te ontwerpen en te configureren. Daarmee is gebruikersadoptie een vanzelfsprekend resultaat. En laat dat doorgaans nou net het grootste risico zijn voor het succes van een CRM implementatie...

Mijn kracht zit hem in het behalen van de beste inrichting voor het minste budget, gebruikmakend van meer standaard functionaliteit en minder maatwerk. Een inhoudelijk leidende rol in de implementatie past goed bij mij.

Specialisatie en expertise

Als Lead CRM Consultant help ik klanten te ontdekken wat hun beperkingen zijn en hoeveel hen dat persoonlijk kost. Vervolgens bepalen we samen met welke functionaliteit van Dynamics CRM welke processen te verbeteren zijn. Workshops, een resulterende analyse en functioneel ontwerp, gedetailleerd genoeg voor inrichting en het maken van een technisch ontwerp door een developer als er maatwerk bij komt kijken. Ook een meer agile aanpak is mogelijk: na iedere workshop wordt weer een deel verder ingericht in getoond aan de key users, om zo iteratief tot de beste oplossing te komen.

Ik bekijk Dynamics CRM in het hele omringende landschap en laat mijn advies ook daarvan afhangen om daarmee de laagste TCO te bereiken voor de klant.

Overige informatie

14 jaar ervaring in CRM implementaties. Adviseur op C-level, en ook hands-on inzetbaar. Kortom all-round inzetbaar en daarmee GEEN 'u vraagt, wij draaien'. Ik ga voor klantwaarde, dus van u naar uw klant, maarook van mij naar u. Mijn mentaliteit is te omschrijven als Getting things done!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten