GielZeel

GielZeel

ICT recruiting
6462TP Kerkrade (LB)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
28-08-2015
Opdrachten
191
Laatste opdracht
07-06-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 243 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

GielZeel is een bedrijf dat ontstaan is uit een samenwerking van Jos Gielkens met B.R. Zeelen. Bij elkaar opgeteld meer dan 60 jaar ervaring binnen de ICT in Nederland. Naast een uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van de ICT kan GielZeel ook gebruik maken van een groot netwerk van professionele bedrijven die GielZeel trouw blijven als klanten vanwege de langdurige prettige en kwalitatieve dienstverlening; voor geïnteresseerden zijn er meer dan 50 bedrijven die als referentie willen optreden en meer dan 500 ICT-ers....... Kortom: door al meer dan 25 jaar continu aandacht te blijven besteden aan kwaliteit(sverbetering) én een persoonlijke benadering heeft GielZeel een groot netwerk van loyale organisaties en ICT-ers opgebouwd!

Specialisatie en expertise

ALLE vormen van ICT; variërend van techniek tot processen en management / beheer.
Onze recruiters zijn gespecialiseerd in Prince2 en ITIL (expert/management niveau) maar ook in allerlei technische vaardigheden inclusief alle internationaal erkende certificaten en accreditaties.
Ook deze zijn op aanvraag "te controleren"......

Overige informatie

Website is nog "under construction"; zakelijke pagina's op LinkedIn en Facebook (en Google+) moeten ook nog worden aangemaakt.........


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten