Dennis Haller

Web Services
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
03-06-2005
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Betaalbare Internet oplossingen
Twee-D ontwikkelt webapplicaties voor het MKB. Onze projecten variëren van relatief eenvoudige websites tot dynamische web applicaties waarmee de eigenaar (en de bezoeker) uit de voeten kan. De techniek is ondergeschikt aan functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Twee-D is daarnaast niet veel anders dan andere webbureau’s. Simpel gezegd, zij bouwen sites, wij bouwen sites, inclusief alle services, heel persoonlijk, heel eenvoudig. De sterke punten van Twee-D zijn het concurrerende uurtarief, de persoonlijke service en de kwaliteit van de oplossingen.

Internet Services
Twee-D is gespecialiseerd in het aanbieden van een full-service dienstenpakket; project management, conceptontwikkeling, webdevelopment, onderhoud & beheer en hosting. Twee-D is gespecialiseerd in het inzetten van dynamische systemen (zoals bv. een Content Management Systeem) waarmee de klant in staat is de eigen web-oplossing te beheren zonder daar hoge kosten derden bij te maken. Meer dan een partner ter ondersteuning zijn we vaak niet.

Belangrijke producten van Twee-D zijn content management systemen, hosting oplossingen, webwinkels en geavanceerde reserveringsmodules.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten