Sander Elders

Sander Elders

Webdesign en development Crossmedia
Utrecht (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
31-01-2008
Opdrachten
18
Laatste opdracht
27-07-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Effectieve marketing kent de wegen die naar hoofd en hart leiden. Die kennis leidt tot zeer persoonlijke communicatie met een altijd zeer gewaardeerd individu. De Hansnel Groep is effectief doordat we ons bij álles realiseren dat we individuen aanspreken. En waar we dat ook doen (thuis, op straat, in een winkel, op het werk), we doen het altijd eerlijk en overtuigend.

De Hansnel Groep bestaat uit vier nauw samenwerkende units. Hansnel Communicatie is het allround bureau voor marketingcommunicatie, met een duidelijke specialisatie in retailcommunicatie en trademarketing. Parodos Publishers is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en exploitatie van sponsored media (magazines, nieuwsbrieven, websites, email nieuwsbrieven). ChannelPanel wordt gevormd door retailconsultants van naam en faam die retailbedrijven helpen bij het optimaliseren van winkels en winkelcommunicatie. Interactive Link vormt de schakel tussen offline en online media. Samen leveren de units een totaalservice aan ondernemingen die op alle niveaus op een persoonlijke manier met hun klanten willen communiceren.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten