Rudolf Oosterbaan

systeem/netwerkbeheer ( beginnend webdesign)
Amstelveen (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
16-04-2012
Opdrachten
1
Laatste opdracht
16-04-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Novaccent 23 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • WTS Detachering 28 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Welkom bij de Special Kids Foundation (SKF). Een stichting die zich inzet voor invalide kinderen in de stad Maracanaú. Een stad net onder Fortaleza in de deelstaat Ceará van Brazilië. In deze stad wonen ongeveer 260.000 inwoners, terwijl er in Fortaleza toch zeker 2 miljoen inwoners zijn. Maracanaú, dat overigens pas 30 jaar officieel bestaat als stad, was voorheen Pitaguary en in 1649 waren de nederlanders in dit gebied neergestreken en staat er nog altijd een fort genaamd naar de Fam. Schoonenborch.

De SKF zet zich dus in voor invalide kinderen, die in Brazilië nog steeds gezien worden als vloek en daarom vaak niet aan de buitenwereld getoond worden. Invaliden ziet men trouwens in geheel Brazilië op straat leven en dan vaak onder embarmelijke omstandigheden. Ze worden gemeden en soms zelfs mishandeld. Een beeld dat in onze westerse wereld geheel ondenkbaar is, vanwege de opvang, die het rijk is. Maar de kloof tussen arm en rijk in Brazilië wordt groter en daarmee groeit dit probleem, zonder dat er echt aandacht aan geschonken wordt.

Met onze stichting bepalen we in welke categorie een invalide kind hoort aan de hand van de ernst van de situatie. Als de handicap bv veroorzaakt is door een ongeluk, dan past zo’n kind zich vrij makkelijk aan aan zijn omgeving. Dus kan het ook gewoon naar school gaan. Echter zijn de omstandigheden niet altijd zo, dat invalide kinderen naar school kunnen gaan. Wij praten dan met deze school, bieden oplossingen in toegang naar de school en klassen en hopen op medewerking van de desbetreffende school, om één of meerdere leerlingen uit ons bestand te willen opnemen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten