H Consultancy Groep

H Consultancy Groep

"Als verandering vooruitgang dient te zijn"
Zuidwijk 10
3961NK Wijk bij Duurstede (UT)
0637403040
Account type
Intermediair
Geregistreerd
02-08-2011
Opdrachten
1096
Laatste opdracht
25-10-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Ja

H Consultancy Groep staat voor Human Consultancy oftewel "de mens centraal"

H Consultancy Groep staat voor Human Consultancy oftewel "de mens centraal".

Vanuit ons brede netwerk ontvangen we dagelijks een groot aantal interim opdrachten. Uitdagende opdrachten voor ervaren interim professionals die binnen de (semi) publieke sector een passende opdracht zoeken.

De ontwikkelingen in de maatschappij gaan snel, zo ook bij (semi) overheids- en zorgorganisaties. Flexibilisering arbeidsmarkt, bezuinigingen, nieuwe omgevingswet, digitalisering, decentralisaties en samenwerkingsverbanden hebben altijd gevolgen voor het personeel. H Consultancy biedt zowel voor interim professionals, opdrachtgevers als medewerkers passende oplossingen door flexibele arbeid te bevorderen.

Wij ondersteunen opdrachtgevers bij het verhogen van de mobiliteit binnen hun organisatie, door een andere passende werkomgeving voor boventallige of bovenformatieve medewerkers te zoeken. Ook kunnen wij de opdrachtgever die een klus geklaard wil hebben door iemand die uit de (semi) publieke omgeving komt en die dus al ingewerkt is, een ervaren interim professional aanbieden.

H Consultancy Groep B.V.: als verandering vooruitgang dient te zijn.

Lees meer Lees minder

Geplaatste opdrachten

1 2 3 4 5 ...

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten