ARX Corporate Consultants BV

Bemiddeling personeel
sittard (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
27-04-2007
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Arx Corporate Consultants is ontstaan door een krachtenbundeling van kennis en kunde op het gebied van ICT, Technische Automatisering, Finance en HRM. De hoofdvestiging van Arx Corporate Consultants is gevestigd in Sittard en daarnaast beschikken wij nog over een werklocatie in Eindhoven. Arx Corporate Consultants is voornamelijk actief binnen de regio Zuid-oost Nederland.

Arx Corporate Consultants bemiddelt voor organisaties en professionals in tijdelijke en structurele functies via verschillende vormen van dienstverlening. Voor de bemiddeling in tijdelijke functies concentreren wij ons op de vakgebieden ICT, Technische Automatisering, Finance en HRM. Wat betreft de bemiddeling in structurele functies beslaan wij een breder werkgebied.

Wij werken voor diverse opdrachtgevers – van multinational tot MKB – in de profit en non-profit sector binnen voornamelijk de regio Zuid-oost Nederland, maar ook daarbuiten. Onze professionals beschikken over een HBO werk- en denkniveau of hoger, verkregen door opleiding en/of werkervaring, en zijn overwegend woonachtig in de regio Zuid-oost Nederland.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten