HeadSearch BV

HeadSearch BV

Interim Management en Werving & Selectie
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
11-06-2008
Opdrachten
146
Laatste opdracht
18-09-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Ja

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

HEADSEARCH

HeadSearch is gespecialiseerd in werving en selectie van financiële, administratieve, commerciële (Inkoop & verkoop),projectmatige, directie, HR, Online en communicatie professionals. Wij bemiddelen in interim-opdrachten, vaste (permanente) aanstellingen en executive posities in het bedrijfsleven en bij de (semi)overheid.

Sterke pijlers

Wij zijn dagelijks actief in het Recruitment werkveld en volgen de ontwikkelingen op de voet. Daarom weten wij goed wat er op de verschillende markten speelt. Ons hechte team bestaat uit Senior level professionals die succesvolle carrières als professional hebben opgebouwd, voordat zij kozen voor de arbeidsbemiddeling. Wij spreken dan ook dezelfde taal als onze opdrachtgevers en kandidaten en weten waarover wij praten.

Persoonlijke aandacht en betrokken

Wij geloven in oprechte betrokkenheid. Daarom investeren wij in langdurige relaties met onze opdrachtgevers. Ook kennen wij onze kandidaten. En dan niet alleen hun opleiding en competenties. Voor ons telt ook de menselijke factor: iemands motivatie, inzet en persoonlijkheid. De karakters van kandidaat en organisatie moeten immers op elkaar aansluiten. Door onze persoonlijke aandacht weten wij waar wij een match tot stand kunnen brengen.Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten