HelloReview

HelloReview

Het exploiteren van review websites.
3621ZA BREUKELEN UT (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
29-10-2015
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

“Wat is de kwaliteit van bedrijf X of Y ?“
“Hoe weet ik of mijn makelaar de beste is?” – Dit zijn veelgestelde vragen, waarop het antwoord voor consumenten niet altijd eenvoudig te vinden is.

HelloReview biedt een antwoord op veel van deze vragen. Met platformen voor verschillende branches maken wij de kwaliteit van bedrijven en haar medewerkers inzichtelijk. Consumenten kunnen op deze platformen hun ervaring met een dienst of dienstverlener delen. Andere consumenten kunnen deze informatie in hun oriëntatiefase gebruiken bij het maken van een keuze.
Door middel van het zorgvuldig toepassen van algoritmes, gebaseerd op big data, en het (op meerder manieren) verifiëren van gebruikers, garanderen we betrouwbare, waardevolle reviews. Een voorbeeld van een specifiek platform is KliniekErvaringen.nl.

Onze huidige platformen worden door veel bezoekers gebruikt. Daarom gaan we uitbreiden naar meerdere nieuwe branches in Nederland. Ook staan er diverse labels in de planning voor het buitenland. Daar zijn we trots op!
Na twee jaar ontwikkelen hebben we de ambitie om nog sneller te groeien. Daarom zoeken wij telesales toppers die ons gaan helpen de bedrijven in de branches waarin wij actief zijn te benaderen, en overtuigen onze reviewtool af te nemen om aam hun online reputatie te werken.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten