Henk Slotboom

Henk Slotboom

Marketing- en Communicatieadvies, Financien en Beleggingen
Wijk bij Duurstede (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
02-01-2006
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Ik beschik over 23 jaar ervaring in de financiele wereld, met name op het gebied van beleggingen en asset management. Gedurende de eerste jaren van mijn carriere, lag het accent hierbij voornamelijk op sales/accountmanagement en research. Vanaf begin jaren '90 is deze rol steeds meer geevolueerd tot een management functie, waarbij zaken als productontwikkeling, change management en strategie een steeds groter deel van mijn takenpakket zijn gaan uitmaken. Aan het eind van het vorig decennium ben ik gevraagd om de nederlandse dochter van een zwitserse bank voor high net-worth individuals op te zetten en te gaan leiden. Binnen een jaar waren vrijwel alle doelstellingen voor de eerste drie jaar gerealiseerd.

Mede door dit succes en de drang naar meer onafhankelijkheid, heb ik in 2003 mijn eigen onderneming opgestart. Vanuit Comfinion initieer ik nieuwe commerciele concepten maar
verricht ik ook allerlei interim opdrachten die raakvlakken vertonen met kennis enervaring binnen de financiele en beleggingswereld.

De commerciele concepten zijn vooral gericht op niet-financiele instellingen, waarbij hergebruik van bestaande assets en slimme financiering veelal centraal staan. Ook geef ik regelmatig financiele-, commerciele- en communicatietrainingen op maatwerkbasis.

Kernbegrippen: out-of-the-box denken, strategische vormgeving, verkoop/marketing, financieel advies, change management

Voor meer informatie: www.comfinion.nl


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten