Hero Business Solutions

Hero Business Solutions

Intermediair voor hoogwaardige interim ICT-professionals
Dr. C.J.K. van Aalstweg 8 F
1625NV Hoorn (NH)
0852221999
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
11-03-2007
Opdrachten
2455
Laatste opdracht
25-10-2016
Beoordelingen
1
Gecontroleerd
Ja

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Hero bestaat sinds 2007 en is de afgelopen jaren flink gegroeid. Dit is het resultaat van een combinatie van haar aanpak: pragmatisch, enthousiast, transparant en scherp op prijs. Met haar kennis van zaken en het uitgebreide, warme netwerk van professionals en bedrijven komt zij in korte tijd tot een uitstekende match.

Specialisatie en expertise

Hero is gespecialiseerd in de bemiddeling van hoogwaardige interim ICT-professionals. We werken voornamelijk voor de top 500 bedrijven en zijn altijd op zoek naar de kandidaat met de best denkbare professionele én persoonlijke match. De professionals die wij inzetten zijn niet bij ons in dienst waardoor we altijd kunnen gaan voor de professional die volledig voldoet aan het gewenste profiel. Zo krijgen alle kandidaten een eerlijke kans. Wij hebben inmiddels een groot netwerk van gespecialiseerde en gemotiveerde kandidaten om ons heen verzameld, die zich vaak voor jaren aan ons binden. Uiteraard hopen we ook met jou een langdurige samenwerking aan te kunnen gaan!

De beste match
Wij werken voor klanten waar we trots op zijn. Onze portefeuille bestaat uit circa vijftig aansprekende bedrijven. Wij werken zonder tussenkomst van andere bureaus. De lijnen zijn kort en het zoekproces is transparant. Daarom is het voor ons belangrijk om zowel de kandidaat als de klant goed te kennen. Op deze manier kunnen wij altijd tot de beste match komen voor beide partijen. We organiseren dan ook regelmatig borrels en bijeenkomsten waar we samen met onze klanten, kandidaten en relaties in informele sfeer bijpraten.

Je bent van harte welkom om te reageren op onze opdrachten!

Lees meer Lees minder


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten