Hersenstichting Nederland

We willen hersenen gezond houden en het leven van mensen met hersenziekten
Den Haag (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
13-07-2010
Opdrachten
2
Laatste opdracht
06-06-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Eén op de vier Nederlanders krijgt in zijn of haar leven te maken met een hersenaandoening. Kennis verzamelen, verspreiden en uitwisselen. Dat is kort gezegd wat de Hersenstichting doet. Onderzoek van met name de laatste 10 jaar zorgt voor betere behandelmogelijkheden. De kwaliteit van leven van patiënten gaat daarmee aanzienlijk vooruit. Breinbrekend Werk!

Tot voor kort was er weinig bekend over hoe de hersenen precies werken. Maar met de komst van nieuwe kijktechnieken zoals de MRI-scan maken wetenschappers nu grote vorderingen.
De Hersenstichting richt zich op een groot aantal hersenaandoeningen zoals o.a. migraine, dementie, beroerte, hersenletsel, depressie, autisme en ADHD. Verder is de Hersenstichting een spil in de verspreiding van kennis over gezonde hersenen en het gezond houden daarvan.

De Hersenstichting is naast de inkomsten uit loterijen financieel geheel afhankelijk van de ruim 53.000 donateurs. U vindt meer info op www.hersenstichting.nl. Een bijdrage op giro 860 is altijd welkom!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten