Frank Lind

Directeur
Hoofddorp (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
19-01-2012
Opdrachten
1
Laatste opdracht
19-01-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Als coöperatie, met partners op allerlei gebied, zijn we expert in het helpen ontdekken en gaan gebruiken van Beeldzorg. Wij organiseren de kennis en kunde die hiervoor nodig is en nemen het hele proces van wens naar werkelijkheid in regie om dit samen met de zorgorganisatie tot een succes te maken.

Om het hele proces inzichtelijk te maken, hebben we 4 fasen onderscheiden. De zorgorganisatie is daarin onze opdrachtgever en klant. Elke fase start met het opzetten en/of installeren van een begeleidende projectgroep uit de zorgorganisatie. Het gaat om :

Behoeftebepaling: Wij kijken in deze fasen samen met de zorgorganisatie naar de doelen die de instelling wil bereiken. Dit mondt uit in een Verkenningsverslag.
Projectvoorstel: In deze fase wordt, wordt de haalbaarheid van de gekozen oplossing beoordeeld (businesscase) en een Projectvoorstel (Plan van Aanpak) geschreven.
Projectrealisatie: In deze fase vindt, de kick off van het project plaats. Het Plan van Aanpak wordt uitgevoerd.
Continuïteit: In deze laatste fase wordt, het project overgedragen aan de zorgorganisatie en de beheerder van de techniek.

Alle vier fasen, van het begin tot het eind, kunnen we samen met de zorgorganisatie regisseren. En afspraken maken over wat de zorgorganisatie zelf doet en wat wij daarbij aan ondersteuning geven.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten