Maarten van Vulpen

Maarten van Vulpen

Webdevelopment
3705LP Zeist (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
07-08-2012
Opdrachten
1
Laatste opdracht
20-08-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

hetwebburo bouwt veelzijdige, doelgerichte websites voor haar klanten. Van eenvoudige online visitekaartjes tot zeer uitgebreide websites met geavanceerde databases. Van contactformulier tot webshop.

Content management
Alle websites die door ons gebouwd worden, zijn voorzien van een content management systeem (CMS). Op deze manier kunt u eenvoudig uw eigen website actueel houden. Daarnaast worden de inhoud en het ontwerp van elkaar gescheiden. Dit beidt de mogelijkheid om aanpassingen in het ontwerp direct over de gehele site door te voeren. Daarnaast kunnen specifieke blokken met content gekoppeld worden aan pagina’s die dezelfde trefwoorden bevatten. Dit is geheel geautomatiseerd en uitermate flexibel.

hetwebburo levert onder meer de volgende content management systemen

•WordPress
•Drupal
•Joomla!

E-commerce
Online geld verdienen met uw producten. De wereld wordt steeds kleiner en het vertrouwen van de consument om van achter de computer te bestellen steeds groter. Ieder jaar worden dan ook weer groeicijfers van de verkopen via internet gepubliceerd. Profiteert u al van de mogelijkheden om ook via het online kanaal uw producten te verkopen? Kijk samen met hetwebburo naar de mogelijkheden enga ook online geld verdienen!

hetwebburo levert de volgende e-commerce systemen

• Magento
•Shopp
•osCommerce

Hierbij worden koppelingen gemaakt met uw backoffice systeem en met de bank, zodat het geld al op uw rekening staat voordat het product is verstuurd. Optimale zekerheid!

Wilt u meer weten over de realisatie van resultaatgerichte websites? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten