Rozier Interim Diensten

Detachering ICT, Inkoop, Finance, P&O, Admin, ....
Den Dolder (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
18-02-2009
Opdrachten
5
Laatste opdracht
16-07-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Rozier Interim Diensten
Rozier, een werkmaatschappij van Arlande, is een 'one-stop-shop' leverancier van freelancers in ondersteunende rollen (van programmeur tot administratief medewerker, communicatie adviseur, financieel medewerker, inkoopmanager, facilitair medewerker etc.) binnen de disciplines ICT, HRM, Finance, Communicatie, Facilitair Management e.d.. Onze klanten bieden wij volledige transparantie in de aangeboden tarieven, door het toepassen van een vaste opslag voor onze diensten, Wij zijn in staat om aan onze klanten op elk gewenst moment de juiste kandidaat voor het dan geldende markttarief aan te bieden tegen lage kosten. Met onze klanten hebben wij een rechtstreekse relatie en sluiten hiermee via-via leveringen uit. Indien gewenst kan de klant gebruik maken van aanvullende diensten, zoals pay-rolling, deta-vast, in-house account management, werving & selectie e.d.
Wij maken dankbaar gebruik van de ervaring en reputatie die Arlande heeft opgebouwd in haar inmiddels 10-jarig bestaan op het gebied van interim management. Wij hebben in al die jaren onze operationele - en matching processen goed op orde gebracht en sluiten hiermee prima aan bij de huidige eisen en wensen van opdrachtgevers.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten