Henri Gloudemans

Henri Gloudemans

Information Security & Risk Management
5212BP 's-Hertogenbosch (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
23-04-2008
Opdrachten
6
Laatste opdracht
07-03-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Specialisatie en expertise

Ik heb een brede ervaring betreffende Security Design, Security Architectuur, Audit, Risk Management TQM en Consultancy. Als Security expert ben ik mijn loopbaan begonnen in datacommunicatie. Als één van de leidinggevende experts in verschillende Internet implementaties, ben ik werkzaam geweest in sectoren zoals; retail, banken, verzekeringen luchtvaart,energie, overheid Oil and Gas, software ontwikkeling en telecommunicatie.
Ik was betrokken bij de ontwikkeling en implementatie van verschillende architecturen, audit methodieken, forensisch onderzoeken, PKI en IDM implementatie projecten over de afgelopen 20 jaar. Als auditor en Architect heb ik veel ervaring in het voeren van proces en technische audits en security assessments.
Deze werkzaamheden heb ik uitgevoerd voor verschillende internationale projecten zowel binnen als buiten Nederland, vanuit zowel de techniek alsmede de business. Buiten directe betrokkenheid in Security design projecten opereerde ik ook als coach en mentor voor een groot aantal co-security experts.
Mijn focus betreft het gehele Technische en Business gerelateerde IT domein met focus op Internet, applicatie, infrastructuur, architectuur, audit en Risk Management. In 2006 heb ik een Secure Software Development Framework ontworpen dat inmiddels bij een aantal grote en middelgrote bedrijven is geïmplementeerd.
Daarnaast heb ik als Security Architect meegewerkt aan veel architecturen bij verschillende internationale bedrijven.

Ik heb voor verschillende opleiding instituten trainingen en Masterclasses ontwikkeld en gegeven op het gebied van Informatie Beveiliging, Risk Management, Social Engineering, Hacking en Security Architectuur.
De afgelopen 20 jaar heb ik zowel management als technische functies bekleed.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten