J.N. Grutter

IT-Architect
Baarn (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
15-05-2008
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Novaccent 21 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Gedurende mijn 22 jarige loopbaan in de ICT heb ik veel verschillende functies ingevuld bij diverse bedrijven. Hierdoor heb ik ruime ervaring met de verschillende aandachtsgebieden binnen de ICT op zowel technisch als organisatorisch vlak. Ik kan dan ook de diverse invalshoeken op het ICT domein goed overzien en hiermee de knelpunten ontdekken.

De passie die ik voor het vak heb gebruik ik graag om complexe vraagstukken stukken oplossen. Mijn analytische vaardigheden zet ik graag in om deze vraagstukken op te delen en terug te brengen tot hun essentie. Hierdoor ontstaat ruimte voor vernieuwende nieuwe inzichten en het bedenken van creatieve hedendaagse, flexibele en toekomst gerichte oplossingen.

Mijn visie is dat ICT het gereedschap is voor het bedrijf van vandaag en morgen. Goed gereedschap is onontbeerlijk voor medewerkers om hun werk goed en efficiënt te doen en daarmee meerwaarde te creëren voor de organisatie haar klanten.

Ervaring heeft me geleerd dat binnen organisaties het van groot belang is om over ideeën en inzichten op het juiste niveau met de diverse competenties, binnen en buiten het bedrijf, te communiceren. Graag ga ik dan ook met open vizier hierover in gesprek met de diverse disciplines om gezamenlijk de juiste richting te bepalen en deze regelmatig bij te sturen.

Specialisatie en expertise

cisco
checkpoint
ciscoworks
netscout
management
monitoring
mpls
VPN
ontwerp
design
architectuur
PVLAN
security
Togaf
Aris
infrastructuur

Overige informatie

Indekking tegen verkapt dienstverband claims van UWV en Belastingdienst is geregeld. Daarmee bedoel ik niet uitsluitend een VAR.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten