Hospitality Interim

Interim projecten in het facilitaire werkveld
Amersfoort (UT)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
18-01-2010
Opdrachten
62
Laatste opdracht
18-05-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2554 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Mensen met talent, kennis en drive mobiliseren en inspireren is van cruciaal belang voor organisaties. Hospitality Interim ondersteunt en adviseert organisaties bij het omzetten van facilitaire plannen in resultaat door de juiste facilitaire managers en professionals te vinden en verbinden. Dit doen we bij Hospitality Interim met passie voor het vak en met aandacht voor omgeving, organisatie en individu.

Hospitality Interim is gespecialiseerd in interim management, projectmanagement, detachering, recruitment en begeleiding van facilitaire managers en professionals. Of het nu gaat om een generalist of een specialist binnen een zorginstelling, een zakelijke dienstverlener of een gemeente.

Voorbeelden van functies zijn: interim hoofd facilitaire zaken bij een zorggroep, tijdelijke inkoper bij een zakelijke dienstverlener, interim-manager accommodatiebeleid bij een gemeente en projectmanager huisvesting bij een medisch centrum. Voor een uitvoerige lijst van mogelijke functies klik hier.

Als dochteronderneming van Hospitality Consultants heeft Hospitality Interim brede expertise op het gebied van leisure en facility management, kennis van de verschillende organisatieomgevingen en ruime ervaring met personele vraagstukken.

Postbus 2186
3800 CD Amersfoort
033-4625556


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten