Higher & Company

HR dienstverlening
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
19-08-2009
Opdrachten
3
Laatste opdracht
04-12-2009
Beoordelingen
1
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

over higher & company

Higher & Company heeft sinds de start in 2002 (onder de naam Higher Consultancy) een snelle groei doorgemaakt. Ondanks de bijzonder lastige marktomstandigheden in 2002 is oprichter Henry Haaijer er in geslaagd de organisatie uit te bouwen tot een organisatie adviesorganisatie met een professionele dienstverlening, uitstekend gekwalificeerde medewerkers en een sterk netwerk. Vanuit ondernemerschap en een heldere visie op HR is het klantenbestand sterk gegroeid in de verschillende sectoren. In de afgelopen jaren heeft Higher & Company veel organisaties op het gebied van Development, Performance Management, Compensation & Benefits en Solutions geadviseerd en ondersteund.

Inmiddels is Higher & Company uitgegroeid tot een landelijk opererende organisatie adviesbureau met vestigingen in Utrecht en Zwolle. Onze klanten bevinden zich in de profit en non profit sector. De directie van Higher & Company wordt gevormd door oprichter Henry Haaijer en Inca van Uuden.

Higher & Company onderscheidt zich in de markt door het leveren van maatwerk. Voor ons staat de klant centraal en adviseren wij onze klant op een manier waarbij hun wensen en behoeftes worden gerespecteerd. Met andere woorden Higher & Company verbindt: connecting competences. Wij brengen strategie, mensen en systemen met elkaar in verbinding en halen het maximale uit deze verbinding. Onze consultants werken vanuit de volgende kernwaarden:

Curious
We zijn oprecht nieuwsgierig naar onze opdrachtgevers en hun organisatie, en naar ontwikkelingen in onze branche.

Creative
We leven niet van standaard antwoorden, maar van persoonlijke, creatieve en vernieuwende oplossingen, altijd gebaseerd op de vraag en het doel van de opdrachtgever.

Complete
We bieden een complete dienstverlening, van advies tot en mèt implementatie, en zijn compleet helder in het te bereiken resultaat en de weg er naar toe.


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten