Acquest Mensenwerk

Acquest Mensenwerk

Informatieanalyse, Onderzoek, ICT en HRM
50 Koudekerk aan den Ri (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
01-03-2007
Opdrachten
8
Laatste opdracht
27-01-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2554 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Acquest Mensenwerk helpt u aan tijdelijke of vaste professionals waar u mee verder kan!

Als arbeidsbemiddelaar voor hoger opgeleid personeel bieden we opdrachtgevers praktische oplossingen wanneer zij behoefte hebben aan extra kennis of capaciteit. Omdat de werkdruk plotseling toeneemt, bijvoorbeeld. Of omdat zich een project aandient dat specifieke kennis vereist. Acquest Mensenwerk biedt uitkomst door de flexibele inzet van hoogopgeleide, vakbekwame specialisten. Mensen die zoeken naar afwisseling in hun werk en perfect zijn in te passen in organisaties.

Acquest Mensenwerk biedt professionals binnen de kennisgebieden

  • onderzoek

  • informatieanalyse

  • informatie en communicatie technologie

  • organisatie en personeel

Waarbij we gespecialiseerd zijn in de domeinen

  • Zorg

  • Welzijn

  • Overheid

  • Onderwijs

Onze professionals zijn in hun domein / vakgebied exact op de hoogte van de ontwikkelingen die er spelen. Daardoor weet Acquest Mensenwerk altijd de juiste match te maken tussen specialist en opdrachtgever. Of het nu gaat om een vaste aanstelling (werving & selectie) of om tijdelijk werk (detachering en projectmanagement).

Acquest Mensenwerk kan u tevens helpen bij het opzetten van een HRM beleidsplan, HRM vraagstukken en ondersteuning middels diverse HRM tools.

Wilt u meer weten of uw vacature gratis op onze site laten zetten? Mail dan uw vraag c.q. vacature naar mensenwerk@acquest.nl of bel met acquest telefoonnummer 071-5419594.

Acquest helpt u aan een tijdelijke of vaste baan!

Bent u een flexibele hoogopgeleide specialist met ervaring binnen zorg, welzijn, overheid of onderwijs die op zoek is naar werk als interim, freelancer of een vaste betrekking? Dan kunt u bij Acquest Mensenwerk terecht voor professionele ondersteuning bij het vinden van een passende opdracht of baan. Wij gaan uit van uw profiel en uw voorkeuren en zo gaan wij op zoek naar een passende functie.

Specialisatie en expertise

SDM, projectleiding, advies, projectmanagement, interim, informatieanalyse, advies, HRM, ICT, onderzoek


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten