Hinttech Staffing

Hinttech Staffing

De leidende intermediair voor professionals in ICT en Digitale Transformatie
Delftechpark 37i
2628XJ Delft (ZH)
0031882682524
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
11-02-2004
Opdrachten
508
Laatste opdracht
25-10-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Ja

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Wij stellen ons graag aan je voor
Welkom bij Hinttech Staffing. Wij zijn de leidende intermediair voor professionals in ICT en Digitale Transformatie.

We werken voor profit- en voor nonprofit-organisaties. De perfecte match realiseren tussen de professionals en de opdrachtgevers: dát is waar we voor staan. Deze match realiseren we door zowel de professional als de klant door-en-door te leren kennen. Niet alleen hun vakgebied, maar ook hun behoeftes en drijfveren.

Bij ons zijn er geen geheimen over de opdrachtgever achter aanvragen, je weet direct bij wie je solliciteert. Tevens houden wij niet van ketenvorming en dus doen we dat niet. Wij streven naar kwaliteit en willen deze niet in de weg staan door te hoge marges.

Altijd up-to-date
Hinttech Staffing is onderdeel van Tahzoo – a Digital Experience Agency. Hierdoor zijn wij altijd up-to-date op het gebied van nieuwste marktontwikkelingen in de Digitale Wereld. Zo stimuleren we kennisdeling door het organiseren van innovatieve en inspirerende sessies. Als onderdeel van Tahzoo hebben we bovendien direct toegang tot een groot netwerk van zeer kundige professionals. Kijk voor meer informatie op de website van Tahzoo.

Hinttech Staffing. Staffing Solutions voor de Digitale Wereld.

Werken met Hinttech Staffing betekent:

 • Korte lijnen, dus snelle service

 • Altijd vakkundige en vaste contactpersonen

 • Transparantie in tarieven, opdrachtgevers en werkwijze

 • Altijd de laatste knowhow op IT-vakgebied

 • Een oprecht geïnteresseerde partner die graag een lange termijn relatie aangaat

Waarom als opdrachtgever zaken doen met ons
Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor al uw ICT-detacheringsvragen. Hinttech Staffing heeft een breed en diep netwerk van professionals in ICT. Opgericht in 1997 hebben we alle ervaring met het leveren van de juiste rollen in uw ICT-projecten. Van Java- en dotNET developer tot Scrum Master en Project Manager. Desgewenst leveren we u een compleet team.
Als dochterbedrijf van Tazhoo, de leidende Amerikaanse Digital Experience Agency, specialiseren we ons bovendien op het terrein van ‘Digitale Transformatie’. We leveren u dan ook alle professionals die u nodig heeft om uw transformatie naar de digitale wereld tot een succes te maken. Van Content Marketeer tot UX- consultant en van Analytics Consultant tot Graphical Designer.

We werken zowel voor profit- als voor nonprofit-organisaties. We realiseren de perfecte match tussen u en de professionals omdat we beide kanten door-en-door kennen. Uw contactpersoon is ook de contactpersoon van de mensen die u zoekt. Daar zitten geen schijven tussen, daardoor kan er geen ruis ontstaan.

Hinttech Staffing. Staffing solutions voor de digitale wereld.

Lees meer Lees minder


Referenties

 • Jef Bergsma, Procesontwerper - de Belastingdienst

  Hinttech Staffing is een betrouwbare dienstverlener die begrijpt waar het om gaat bij een ZZP’er en die haar netwerk voor je openstelt.

  Jef Bergsma, Procesontwerper - de Belastingdienst
 • Tessa van Iperen, Marketing strategist - ICTU

  Samenwerken, simpel en helder, dat is werken met Hinttech Staffing.

  Tessa van Iperen, Marketing strategist - ICTU
 • Willem-Jan Blomjous, Relatiemanager - OVSoftware

  Hinttech Staffing, als betrouwbare partner, onderscheidt zich door snelle en heldere communicatie. Door hun transparantie kunnen we snel zaken doen.

  Willem-Jan Blomjous, Relatiemanager - OVSoftware

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten