Hiscox

Verzekeringen
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
16-01-2014
Opdrachten
2
Laatste opdracht
14-03-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Hiscox is een niche verzekeraar met lange, internationale ervaring in de verzekeringsmarkt die zich gespecialiseerd heeft in specifieke particuliere en zakelijke risico’s. Hiscox is een FTSE 250 Company en is geregistreerd aan de London Stock Exchange. We hebben ruim 100 jaar ervaring in verzekeren en hebben momenteel circa 1400 medewerkers in dienst, met vestigingen in 12 landen. In 2013 was de bruto omzet van de Hiscox Group 1.9 miljard pond.

Hiscox verzekert diverse risico’s zoals: scheepvaart, terrorisme, lucht- en ruimtevaart, technologie, media. Ook bieden wij beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen en privé verzekeringen zoals huis- en inboedelverzekeringen, juwelen en kunst. Hiscox onderscheidt zich in de markt door de excellente service, maatwerk oplossingen en aandacht voor de klant.

Hiscox Group bestaat uit vier onderdelen: Hiscox Global Markets, Hiscox International, Hiscox UK en Europe.

  • Hiscox Global Markets opereert via Syndicate 33 bij Lloyd’s of London en onderschrijft voornamelijk internationale risico’s, over het algemeen betreft het grote en complexe zaken die moeten worden gedeeld door meerdere verzekeraars of vereisen internationale licentie van Lloyd’s.

  • Hiscox International bestaat uit vestigingen in Guernsey, Bermuda en USA.

  • Hiscox UK en Europe opereren als retail insurance organisaties en onderschrijven een breed scala van risico’s voor bedrijven en particulieren.

Hiscox Europe
Hiscox Europe is een snel groeiende organisatie die wordt gevormd door Frankrijk, Duitsland, Nederland, België, Spanje en Portugal, waar momenteel circa 250 mensen werken.

Hiscox Europe opereert via locale business units, heeft een omzet van ongeveer 150 miljoen euro per jaar en richt zich met name op de vermogende particulieren en bedrijfsrisico’s. Vermogende particulieren zijn klanten die de juiste verzekering wensen voor het woonhuis met (luxe) inboedel, privékunstverzamelingen en voor juwelen/sieraden. Daarbij zijn er ook oplossingen voor het tweede (vakantie-) woonhuis. Tevens biedt Hiscox de mogelijkheid voor het verzekeren van kunst, musea, bedrijfscollecties en professionele handel. Wat betreft de zakelijke risico’s biedt Hiscox enerzijds dé oplossing voor het verzekeren van beroepsaansprakelijkheid en anderzijds de risico’s van bestuurders- en commissarissenaansprakelijkheid.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten