Mofundus Interim en Development B.V.  - Zivier

Mofundus Interim en Development B.V. - Zivier

Ontwikkelen en aanbieden van e-learning platform
7241DH Lochem (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
01-08-2016
Opdrachten
3
Laatste opdracht
03-08-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Zivier is een Nederlandse onderneming die haar eigen software (SAAS) heeft ontwikkeld waarmee organisaties hun specifieke kennis- en leerplatform kunnen inrichten.
Door de vele functionaliteiten van deze zeer gebruikersvriendelijke applicatie heeft nagenoeg elke organisatie altijd voordelen genoeg om voor Zivier te kunnen kiezen.

Vanaf 1985 dragen wij bij aan de professionele ontwikkeling van kennis en kunde binnen (inter)nationale organisatie en sinds 2010 stellen wij onze relaties in staat hun kennismanagement en kennisniveaus te verbeteren en aantoonbaar te maken.

Specialisatie en expertise

Het sterk ontwikkelde platform Zivier is voor organisatie geen doel op zich! Zij zien onze software als een hulpmiddel om kennis en kunde op de juiste plaats in de organisatie te krijgen en dit ook aantoonbaar te hebben. Kennismanagement vergt naast een visie en strategie over organisatieontwikkeling ook een concept van 'leren en doen' en bereikbaar maken van kennis. Het is een proces door alle hiërarchische lagen in de organisatie.

Zivier heeft alle expertise om een dergelijk proces in te richten, waarbij de applicatie alle kennis beschikbaar en weer aantoonbaar maakt tot op individueel niveau.

Het is onze ervaring dat bij veel organisaties weinig extra tijd geïnvesteerd kan worden in de ontwikkeling van leerprogramma's en het updaten van bijvoorbeeld protocollen door eigen personeel. Door de jaren heen verzorgen wij daarom een volledig pakket aan diensten. Van het ontwikkelen van leerprogramma en het omzetten van manuele handboeken in digitale content tot complete de uitvoering van de coördinatie van opleidingen toe.

Overige informatie

Zivier draagt bij aan een duurzame leefomgeving. Zo ondersteunen wij belangenorganisaties voor flora en fauna.

Door onze online aanpak verminderen wij het reizen van medewerkers naar groepsbijeenkomst en daarmee werken wij aan de CO2 foodprint.

Vooral zijn wij trots op de mogelijkheid die mensen in de hele wereld hebben om auteur te worden op het online platform om op die manier hun eigen kennis en kunde weer te kunnen delen met anderen en daarbij ook nog hun directe voordeel behalen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten