Honesto B.V.

Honesto B.V.

Bemiddeling van zelfstandige ondernemers
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
08-04-2011
Opdrachten
123
Laatste opdracht
03-04-2013
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Honesto

Eerlijk en betrouwbaar

Honesto staat voor eerlijkheid en betrouwbaarheid. Honesto is een nieuw detacheringsbureau voor zzp'ers in verschillende sectoren, waaronder ICT, bouw, zorg, techniek, finance en legal. Wij hanteren een standaardmarge per uur, daarin zijn we open en eerlijk. Alle overige inkomsten gaan naar de zzp'er. Anders dan andere bureaus wil Honesto vooral transparant en duidelijk zijn, naar zowel opdrachtgevers als kandidaten.

Onze klanten en zzp'ers kennen het 'Honesto-gevoel': het gevoel dat we naar eer en geweten zaken met ze doen. Honesto gaat met professionals en klanten graag langdurige relaties aan. We doen dat niet alleen door onze transparantie, maar ook door klanten optimaal te laten profiteren van de kennis en jarenlange ervaring van onze deskundige consultants.

Honesto is Spaans voor eerlijkheid. Onze kleur is de kleur van vertrouwen. Honesto wil bijdragen aan een positiever imago voor de detacheringsmarkt. Die markt is de laatste jaren sterk gekleurd door tussenbureaus die hoge marges rekenen, maar weinig toegevoegde waarde leveren. Wij willen geen 'geld pakken', maar meerwaarde creëren.

Meerwaarde, vertrouwen, aandacht

Onze boodschap is die van meerwaarde, vertrouwen en aandacht voor alle betrokken partijen. We zijn volledig transparant over onze standaardmarge en onze werkwijze. Honesto zorgt voor een tijdige betaling van kandidaten.

Kennis van de markt

Wij kennen de marktsegmenten waarin we actief zijn – zoals ICT, bouw, zorg, techniek, finance en legal – tot in de fijnste details. We weten wat opdrachtgevers en zzp'ers in deze segmenten willen. Honesto heeft een groot netwerk van opdrachtgevers en een database met meer dan vijfduizend professionals. Onze consultants hebben gezamenlijk meer dan zestig jaar ervaring met detachering.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten