pHC recruitment

Recruitment
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
05-08-2008
Opdrachten
18
Laatste opdracht
09-02-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Uitgebreide selectieprocedure zorgt voor gegarandeerde perfecte match
pHC recruitment houdt zich bezig met de werving en selectie van het belangrijkste kapitaal van organisaties de mens. Zij zijn van essentieel belang en zorgen voor de continuïteit van de onderneming. Wij besteden dan ook veel aandacht aan het profiel van de kandidaat en de functie maar ook aan de verwachtingen van de opdrachtgever. Als vast onderdeel van onze selectieprocedure maken wij gebruik van de Persoonlijke Profiel Analyse.

De Persoonlijke Profiel Analyse analyseert de persoonseigenschappen en het te verwachten werkgedrag van de kandidaat. Deze methode zorgt er mede voor dat de kandidaat qua gedragskenmerken overeenkomt met de verwachtingen van de organisatie: pHC recruitment staat dan ook garant voor de perfecte match.

De werkwijze van pHC recruitment kenmerkt zich door een enthousiaste, doelgerichte en persoonlijke benadering van kandidaat en opdrachtgever. Met hart voor de zaak bouwt een team van 6 vaste medewerkers het succes van pHC recruitment constructief verder uit.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten