Experience First

Project detachering en uitzenden
Den Haag (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
18-06-2007
Opdrachten
3
Laatste opdracht
19-02-2013
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Experience First is opgericht door een tweetal gedreven en ervaren ondernemers die hun sporen verdiend hebben in de bemiddeling van personeel, zij kunnen ieder bogen op meer dan 25 jaar ervaring. De constatering dat er voor ervaren medewerkers veel kansen blijven liggen heeft ze gedreven tot de oprichting van Experience First. Uitgangspunt is het leveren van de kwalitatief juiste oplossing samen met ervaren collega ondernemers waarbij we o.a. gebruik maken van kennismanagement waarmee we het onderscheid in de markt maken.

Experience First is een organisatie met een open en informele bedrijfscultuur, dat wordt ondersteund door bijeenkomsten en activiteiten.

Experience First werkt met franchise partners die op basis van hun expertise en netwerk persoonlijk de markt bewerken. Deze franchise partners zijn zelf ook ervaren en hebben specifieke kennis, waardoor ze zich goed kunnen inleven in hun doelgroep en organisaties.

Experience First is een professionele en gespecialiseerde intermediair op de arbeidsmarkt met gedreven ondernemers die uitsluitend ervaren professionals bemiddelen naar tijdelijke en vaste banen. De professionals hebben een schat aan ervaring en kunnen hierdoor vaak dienen als de "primus inter pares" in een team, vrij vertaald een voorbeeld zijn voor jongere en minder ervaren collega`s. Kenmerken zijn ervaring, plichtsbesef, betrouwbaarheid en continuïteit. De mogelijke vooroordelen die bij werkgevers leven (te duur, niet meer flexibel, niet leergierig) zijn aan het afnemen en steeds meer werkgevers realiseren zich dat ervaren medewerkers belangrijk zijn voor continuïteit van de organisatie.

De kernwaarden van Experience First

Kwaliteit, Professionaliteit, Integriteit, Betrokkenheid, Respect.

Onze dienstverlening is gebaseerd op het overtreffen van de verwachtingen van onze opdrachtgevers en professionals.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten