H&S Adviesgroep

HR advies, Interimmanagement, Werving & Selectie, Asessment, Coahcing & Tra
Alkmaar (NH)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
06-07-2006
Opdrachten
16
Laatste opdracht
30-12-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2568 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

H&S Adviesgroep uit Alkmaar is een sterk groeiende full-service Human Resources dienstverlener met een duidelijke focus op resultaatgerichtheid en professionalisering. Wij onderscheiden ons door een grote mate van betrokkenheid bij onze opdrachtgevers en onze kandidaten.

H&S Adviesgroep is dé professionele partner voor het resultaatgericht oplossen van uw HRM-vraagstukken.

Versterk de kracht van uw organisatie

Alles draait om mensen. Of het nu gaat om kleine bedrijven, grote organisaties of interne afdelingen, mensen zijn bepalend voor het resultaat en het succes. Maar hoe ‘manage’ je mensen?

Wij zien het managen van mensen als een proces. En bij het initiëren en begeleiden van die processen zijn wij vaak nauw betrokken. Niet met als doel om eindeloos in de organisatie te blijven werken, maar juist om kennis en vaardigheden toe te voegen, zodat de organisatie zelfstandig verder functioneert. ‘Helpers weg’ noemen we dat. En deze methode laat al een stukje van onze visie zien. Wij gaan namelijk uit van de kracht van een organisatie. En wat wij doen, is door middel van advies, assessment, coaching, training, werving & selectie en het plaatsen van een interim manager de kracht van uw organisatie versterken.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten