HVA Language Training Services B.V.

Educatie
`s-Hertogenbosch (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
25-08-2010
Opdrachten
5
Laatste opdracht
18-10-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Opgericht in 2003, trad HVA de wereld binnen van het taalonderwijs met een duidelijk doel voor ogen: het aanbieden van duidelijk, verhelderend, professioneel/academisch taalonderwijs. De naam HVA is afgeleid van de initialen van onze oprichter Hans van Achterberg. Mede-oprichter Nola McLeod weet de professionele structuur te bieden die in de onderwijs- en taaltrainingenbranche onontbeerlijk is. HVA is uitgegroeid tot een instituut dat zich richt op drie belangrijke gebieden van expertise, namelijk:

MBO Bedrijfsopleidingen Taaltrainingen
B2B Taaltrainingen
NT2 Taaltrainingen

Onze lesaanpak bij het geven van taaltrainingen onderscheidt ons van onze directe en indirecte concurrenten. We onderschrijven het belang van een gestructureerde aanpak en een duidelijke, gecertificeerde examinering van de opgedane kennis. Dit is de combinatie waar wij heilig in geloven, en deze komt dan ook tot uiting in onze visie, waarbij het bedrijfsbelang hoog in het vaandel staat.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten