2Value bv

2Value bv

open source websystemen in teams van zelfstandigen
Heemtede (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
29-09-2011
Opdrachten
11
Laatste opdracht
15-01-2016
Beoordelingen
2
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

2Value maakt websites, shops en intranetten. Onze regionale specialisten daarvoor gebruiken open source componenten. In teams leveren we kant en klare tools, website implementatietrajecten en support. Niet vast, wel zeker.

We combineren het beste van twee werelden: open source en traditionele software in bruikleen. Met automatiseringsoplossingen vanaf het ontwerp tot en met de serviceverlening. www.2Value.nl: samen sterk in waardecreatie. 2Value slaat de brug tussen opdrachtgevers en open source ontwikkelaars.

Wat kunnen we voor u doen?

2Value verandert de manier van werken met kleine zelfstandigen. Werkgebied: open source. Het bedrijfsplan 2Value betekent voor klanten grotere keuzevrijheid in automatisering. Voor zelfstandigen prettiger, meer specialistisch, en professioneler in leuke projecten werken.

De belangrijkste uitdaging van 2Value rondom automatiseringsprojecten met open source is standaardisatie in het werken van teams van zelfstandige experts en de voorspelbaarheid van kwaliteit die individuele experts en teams opleveren.

De toegevoegde waarde van open source: vrijheid en openheid in systemen maximaal tot zijn recht laten komen.

We adviseren klanten om te vragen naar de 2Value garantie indien men kleine zelfstandigen inhuurt in ons werkveld.

Hoe het werkt

2Value traint zelfstandigen totdat men slaagt voor certificering. Door standaardisatie zijn associates uitwisselbaar op posities. Hetgeen 2Value in een positie verwacht is helder en meetbaar. Met eenvoudige vinklijsten is door gecertificeerde professionals geplande resultaten binnen (tijds) budget te realiseren.


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten