Hooghen Windt software Internationa

Cockpitsoftware (besturings-, organisatiecockpits); Managementinformatie
Vlaardingen (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
17-02-2005
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 163 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Hooghen Windt software International, sinds 1997, is als enige softwareaanbieder volledig gespecialiseerd in cockpitsoftware voor de besturing van organisaties. Onze cockpits zijn uiterst innovatieve producten die directie en management ondersteunen bij alle aspecten van de besturing. Achter Hooghen Windt schuilt een diepgaand inzicht in het wezen van organisaties. Onze besturingscockpits (Magus en Protocol) en ook onze maatwerkoplossingen stoelen op dat inzicht. Deze software heeft de toekomst. Steeds meer wordt het belang van goede informatievoorziening bij het leiden van organisaties beseft.

Wat doet Hooghen Windt?
Wij leveren cockpits voor bedrijven en gemeentelijke overheden die worden ingericht met de informatie die het management nodig heeft. De cockpits zelf zijn gebouwd volgens een universele organisatiestructuur: het 7-Lagenmodel. Een concept waarbij er geen maatwerk in de software nodig is. Wij zijn geen leverancier van rapportagetools of analytische software, hoewel de cockpit daar goed mee kan samenwerken. Wie met managementinformatie verder wil dan rapporten dan kan overwegen of een cockpit van Hooghen Windt passend voor zijn organisatie is.

Hoe werken we?
Hooghen Windt levert de besturingscockpit en de kennis die nodig is om de cockpit op de organisatie te laten passen, om de cockpit in te richten zogezegd. Daarbij werken we nauw samen met specialistische partners en met de klant zelf. Wij hebben er baat bij dat de klant zo snel mogelijk in staat is zelfstandig de cockpit in te richten en te onderhouden. Wij zijn geen ‘urenfabriek’, wij leveren cockpits en richten die in zodat u snel met de software aan de slag kunt.

Welke markten bedienen we?
Wij bedienen zowel bedrijfsleven als gemeentelijke overheden met onze besturingscockpits. Onze cockpits zijn in principe geschikt voor elk type organisatie ongeacht de grootte. Om de markt enigszins af te bakenen hebben we gekozen voor gemeenten (ongeacht de grootte) en in het bedrijfsleven voor handel en industrie met een bedrijfsgrootte van 100-500 man. Daarnaast richten we in een aparte marketinginspanning onze pijlen op de top-150 van het Nederlandse bedrijfsleven. Met onze Projecten Monitor Cockpit richten we ons op projectorganisaties binnen de overheid waar behoefte bestaat van bovenaf goede grip te houden op kapitaalintensieve ontwikkelingsprojecten.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten