Iris Bruinink

Change management
Badhoevedorp (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
21-01-2014
Opdrachten
2
Laatste opdracht
28-04-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

been MC ondersteunt haar klanten bij een diversiteit aan veranderprojecten. Daarbij gaat het in veel gevallen om de daadwerkelijke realisatie van een beoogde verandering maar ook helpen we klanten bij het prioriteren en coördineren van een portfolio aan veranderingen en projecten (Project Portfolio Management). Uitgangspunt is altijd dat we beogen veranderingen te realiseren die beklijven – “for the long run - waarbij vergroten van het verandervermogen van onze klanten altijd centraal staat. Hierbij dragen we bij aan het verandervermogen van organisaties.

Verandertrajecten waarvoor de expertise van been MC gevraagd wordt zijn onder meer: herontwerp van een supply chain, ERP- en WM-implementaties, verbeteren van portfolio management processen en rapportages, implementatie van ´business process outsourcing´ initiatieven of de realisatie van kostenreductieprogramma´s. Klanten van been MC zijn vaak multinationals met een complexe en/of snelle value chain in onder meer de volgende branches: FMCG - food, Consumenten elektronica, High tech en biotech.

Het begeleiden van veranderprojecten vraagt om een duurzame aanpak, een aanpak die resulteert in een geaccepteerde verandering door de organisatie. De professionals van been MC hanteren hiervoor een projectmatige, gestructureerde aanpak. Kenmerkend voor de aanpak is een duidelijke visualisatie van het einddoel, ijzeren discipline in het volgen van de ´deliverables´ en veel aandacht voor het begeleiden van de verandering bij de mensen in de organisatie.

been MC werkt nu met een team van 12 professionals en heeft ambitieuze groeidoelstellingen voor de komende jaren. Het kantoor van been MC is gevestigd in skyline plaza, Badhoevedorp.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten