ibs/Astrea

ibs/Astrea

Eindhoven (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
14-05-2007
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2570 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

ibs/Astrea is de landelijke specialist op het gebied van executive search, werving & selectie en interim projecten binnen het bank- en verzekeringswezen. Met een ervaren team van gedreven consultants brengen we ambitieuze organisaties en kandidaten bij elkaar.

Alleen de perfecte match is goed genoeg
Onze consultants beschikken niet alleen over branche-specifieke vakkennis, maar zijn vooral goed in het zorgvuldig matchen van kandidaten en opdrachtgevers. We nemen de tijd om onze partners te leren kennen, zodat we ieders wensen en behoeften zo goed mogelijk in kaart kunnen brengen. Daarbij toetsen wij niet alleen op competenties, maar ook op persoonlijkheid en ‘drive’. Onze opdrachtgevers kunnen daardoor rekenen op kritisch geselecteerde en optimaal functionerende (interim)professionals en onze kandidaten op een werkplek waar zij zich thuis voelen. Eenmaal in dienst ondersteunen wij hen bovendien met een klankbord, erkende opleidingen, coaching en begeleiding.

ibs/Astrea werkt uitsluitend met ervaren (interim)professionals. Goed opgeleid en met minimaal twee jaar relevante werkervaring binnen de bank- en verzekeringsbranche. Het spectrum van opdrachtgevers waarbinnen wij opereren is breed en varieert van grote Top 100 bedrijven tot kleine regionale spelers. Naast de bank- en verzekeringsmarkt zijn wij ook al jaren actief in de wereld van pensioenfondsen en schade-expertise.

Dat onze partners deze aanpak waarderen blijkt wel uit het feit dat wij met vele bedrijven en professionals al jarenlang samenwerken.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten