ICQ Groep B.V.

ICQ Groep B.V.

"Mobiliseert Deskundigheid"
Loolaan 22
7315AB Apeldoorn (GL)
0553031464
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
18-12-2008
Opdrachten
6772
Laatste opdracht
26-10-2016
Beoordelingen
66
Gecontroleerd
Ja

Over ICQ Groep

ICQ-Groep is medio 2008 gestart met een belangrijk doel: het mobiliseren van deskundigen van een hoge kwaliteit en met een tariefstelling die zowel voor de deskundige als ook voor onze opdrachtgevers realistisch en acceptabel is. Wij bemiddelen voor onze opdrachtgevers professionals op het gebied van ICT en Finance. Hiermee voorzien wij in de behoefte aan invulling voor zowel tijdelijke capaciteit en/of deskundigheid, maar ook in de behoefte aan invulling voor functies met een vast dienstverband.

ICQ Groep 'Vindt en Verbindt'

Wij kennen de arbeidsmarkt, de deskundigen en de sectoren waarin onze opdrachtgevers en deskundigen actief zijn en anticiperen op ontwikkelingen in de arbeidsmarkt. Ons deskundigheidsnetwerk bestaat uit enerzijds freelance professionals en anderzijds een selecte groep aan ons gelieerde consultancyorganisaties. Het grootste voordeel van het bemiddelen van externe professionals zit hem in het gegeven dat altijd de beste kandidaat wordt voorgesteld en dus niet welk er op dat moment beschikbaar is. Gebruik makend van enerzijds onze expertise en onze bemiddelingswijze en anderzijds dit uitgebreide netwerk van deskundigen, zijn wij uitstekend in staat om de juiste professionals binnen het gestelde budget en binnen de gestelde termijn voor onze opdrachtgevers te bemiddelen.

Overige informatie

Transparantie
Daar waar anderen alleen roepen dat zij het zijn, zijn wij echt volledig transparant over de tariefstelling en de gehanteerde bemiddelingsmarges. We communiceren daarnaast regelmatig, gericht, helder en verzorgd. Onze opdrachtgevers en onze professionals weten altijd waar ze aan toe zijn. Dit wordt onderstreept door de feedback die wij van onze deskundigen en opdrachtgevers frequent ontvangen. Zo "vinden en verbinden" wij deskundigheid tegen tarieven die realistisch zijn.

Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen.
ICQ Groep is een maatschappelijk betrokken en duurzaam opererende organisatie. Wij zijn van mening dat wij als zakelijke dienstverlener niet alleen een economische, maar ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben. Om die reden steunen wij goede doelen. Bijvoorbeeld voor mensen die het financieel minder hebben of ernstig ziek zijn. Wij doneren daarnaast aan fondsen en stichtingen welke onderzoek doen naar kanker, die bijdragen aan initiatieven die gericht zijn op het welzijn en de scholing van kinderen en die mogelijkheden scheppen ten behoeve van startende ondernemers in derde wereld landen.

We nodigen je bij deze uit te reageren op onze projecten op Freelance.nl!

Lees meer Lees minder


Beoordelingen

1 2 3 4 5 ...

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten