Qmagic IT Professionals

Qmagic IT Professionals

Bemiddellen Freelance ICT personeel voor System Integrators
Weesp (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
13-04-2007
Opdrachten
10
Laatste opdracht
09-10-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • WTS Detachering 28 opdrachten
  • Novaccent 23 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Onze missie: "Het leveren van kennis, kunde en capaciteit op het gebied van IT Support & Beheer en Project Management & Consultancy"

Qmagic helpt haar klanten om ICT systemen te ondersteunen, in te richten, te beheren en om ICT projecten te realiseren.

We leveren kennis, kunde en capaciteit op het gebied van IT Support & Beheer en IT Projectmanagement & Consultancy. Qmagic helpt om uw IT-systemen te ondersteunen, in te richten, te beheren en projecten te realiseren.

Onze visie: Let's make IT work

Onze pay off -Let's make IT work- betekent dat wij samen met relaties werken aan het realiseren van hun doelstellingen op het gebied van IT. Qmagic wil er toe bijdragen dat medewerkers van alle opdrachtgevers maximaal kunnen beschikken over hun IT systemen en netwerken.

Met alle collega's werken wij continu aan verbetering van onze diensten en ontwikkeling van onze IT Professionals. Wij maken gebruik van onze jarenlange ervaring, creativiteit en innovatieve ideeën om de oplossingen te creëren die zijn afgestemd op de verwachtingen van onze relaties. Wij doen dit op een intelligente en verantwoorde wijze zodat onze partners weloverwogen en met vertrouwen keuzes kunnen maken.

Doen wat we zeggen en zeggen wat we doen

Wij luisteren vooral goed naar onze opdrachtgevers en medewerkers en gebruiken de hierbij opgedane inzichten om aan hun wensen en behoeften te voldoen. Professionals kiezen bewust voor een IT carrière bij Qmagic in Support & Beheer of Project Management & Consultancy. Verder vinden wij het belangrijk om de juiste keuzemogelijkheden aan te bieden die het best passen bij de behoeften van onze opdrachtgevers.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten