Ictopus Group

SAP and Dynamics
108 Elsloo (LB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
22-10-2010
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Het vinden van geschikt en gemotiveerd personeel is een tijdrovend proces, waarbij veel kapitaal verloren gaat. Ictopus heeft een concept ontwikkeld om u dit probleem volledig uit handen te nemen. Sinds onze oprichting in 1996 heeft de Ictopus Professional Trainees-formule al ruim 750 plaatsingen gerealiseerd bij opdrachtgevers van verschillende omvang in uiteenlopende branches. Dit aantal komt overeen met meer dan 13% van het totale aantal consultants, wat ons tot marktleider maakt. Tevens is het Ictopus Professional Traineeship zowel in 2007, in 2008 evenals in 2009 benoemd tot “Beste IT Traineeship van Nederland (Sp!ts (Nobiles) Careerevent). Recentelijk is Ictopus door het publiek gekozen tot het bedrijf met ‘Beste overall Traineeship’. Hier zijn wij natuurlijk bijzonder trots op.

De Ictopus Professional Trainees
De Professional Trainees van Ictopus zijn gemotiveerde high potentials. Zij hebben allen een afgeronde HBO- of WO-opleiding, veelal in de richtingen Informatica (Bedrijfskundig, Logistiek of Technisch), Bedrijfseconomie en Bedrijfskunde. Zij zijn geïnteresseerd in organisatieprocessen en hebben de wil om in zichzelf te investeren en beschikken over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Tevens zijn zij flexibel en hebben zij een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Het Ictopus Professional Traineeship
Alle Professional Trainees van Ictopus hebben een strenge selectie, bestaande uit een onderscheidende test en twee diepte-interviews, succesvol doorstaan. Vervolgens volgen zij gedurende drie maanden een intensieve interne opleiding, waarin hen de beginselen van bijvoorbeeld SAP worden aangeleerd. Tijdens de opleiding is Ictopus actief betrokken bij het leerproces van haar Professional Trainees door middel van persoonlijke gesprekken en evaluaties. De opleiding wordt afgesloten met een communicatietraining, waarin de soft skills van de Professional Trainees onder de loep worden genomen en zo nodig worden bijgeschaafd.

De plaatsing van Ictopus Professional Trainees
Tijdens of na de opleidingsperiode stelt Ictopus de trainee aan u voor, waarbij veel aandacht wordt besteed aan uw wensen, de persoonlijke voorkeur van de Professional Trainee, de juiste match met het functieprofiel en uiteraard de goede klik met uw organisatie en medewerkers. Ictopus zorgt ervoor dat de Professional Trainee bij uw bedrijfscultuur past. Indien gewenst wordt de Professional Trainee aanvullend opgeleid aan de hand van uw wensen. Het is bovendien mogelijk om het Trainee opleidingstraject voor uw organisatie op maat te maken. Na een met de klant overeengekomen praktijkperiode, meestal 18 maanden, treedt de Professional Trainee, bij gebleken geschiktheid, zonder bijkomende kosten, bij u in vaste dienst. Gedurende de gehele periode kan de Professional Trainee terugvallen op het kennisnetwerk van zijn/haar ervaren Ictopus collega’s, welke binnen en buiten de organisatie werkzaam zijn. Ictopus zorgt ervoor dat de continuïteit van uw organisatie wordt behouden, zonder enig risico te lopen. Professional Trainees zijn op verschillende manieren inzetbaar: als functioneel of technisch consultant/beheerder, op project- of beheerbasis en zowel op vaste als tijdelijke basis.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten