Davy de Jong

Advisering, Web Development en Project begeleiding
Berlicum (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
15-07-2004
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van doeltreffende websites en internet applicaties voor het midden- en kleinbedrijf. Internet Design Partners is h├ęt bedrijf dat oplossingen voor u zoekt, uw internetproject begeleidt, en samen met u uitvoert.

Diensten

Wij kunnen uw website ontwerpen, hosten, promoten en onderhouden. Internet Design Partners biedt haar klanten de volgende internetdiensten:

  • Webdesign: Ontwerp, ontwikkeling, onderhoud en beheer van websites en andere (database geori├źnteerde) internet applicaties.

  • Webhosting: Domeinregistratie en het huisvesten van uw website op een webserver van een Internet Service Provider (ISP). Het verzorgen van e-mail accounts.

  • Grafisch ontwerp: Ontwerpen, ontwikkelen en beheren van een unieke grafische huisstijl voor uw bedrijf en de integratie hiervan in uw internet applicaties.

  • E-marketing: Het verhogen van de vindbaarheid en naamsbekendheid van uw website bij uw doelgroep op het internet.

Internet Design Partners biedt u de internetdiensten waarnaar u op zoek bent. Wij bieden u een oplossing die bij u past, specifiek afgestemd op uw wensen. We nodigen u uit om een kijkje te nemen op onze internetsite. Naast informatie met betrekking tot webdesign en webhosting vindt u meer informatie over ons team en onze portfolio.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een vrijblijvend gesprek, neem dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden van het internet voor uw onderneming, en hetgeen wij u daarin te bieden hebben, nader toe te lichten!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten