ILC, International Language Centre

taaltrainingen
Waalwijk (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
17-07-2009
Opdrachten
1
Laatste opdracht
17-07-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Bedrijfsprofiel
ILC International Language Centre verzorgt zakelijke taaltrainingen en tolk- en vertaal-werkzaamheden in en uit 25 talen. Onze opdrachtgevers komen uit het bedrijfsleven, overheid en non-profitsector. ILC wil voor haar (toekomstige) relaties een gesprekpartner zijn op het gebied van taal, cultuur en communicatie.

De afdeling trainingen verzorgt voornamelijk trainingen op individuele basis en in-company door heel Nederland. De trainingen wordt op maat ontwikkeld en afgestemd op de werksituatie van de cursist. Daarnaast verzorgt ILC o.a. cultuurtrainingen, communicatieve trainingen en trainingen op basis van open inschrijving.

De afdeling vertalingen wordt vanuit ons kantoor gecoƶrdineerd. We werken met ruim 300 native vertalers, ieder met een eigen specialisme.

Bedrijfscultuur
ILC is een informele, commerciƫle organisatie die dienstverlening en kwaliteitszorg hoog in het vaandel heeft staan. Er werken ruim 85 vaste medewerkers bij ILC.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten