ILUMY digital innovation

ILUMY digital innovation

Design en innovatie
1012KL Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
05-09-2016
Opdrachten
1
Laatste opdracht
05-09-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Wij willen de ideeën van de toekomst nú mogelijk maken en de wereld hiermee verbeteren. ILUMY helpt organisaties om te innoveren, door ze hun producten – en zichzelf – opnieuw uit te laten vinden. Met creativiteit, gedegen kennis over de toekomst, de nieuwste technologieën en de souplesse van een kleine organisatie maken we vernieuwende platformen die aan hoge eisen moeten voldoen.

We werken voor organisaties als Heineken, T-Mobile, Willem&Drees, The International Water Association, de Brandweer, Rabobank, College voor de Rechten van de Mens, Telegraaf Media Groep, Erasmus Medisch Centrum, het AMC, Accenture en tientallen andere organisaties.

Met 25 mensen uit 10 landen is de voertaal voornamelijk Engels. Ons kantoor kan niet centraler: in hartje Amsterdam aan het Rokin.

Specialisatie en expertise

We maken ideeën waar. We ontwikkelen en vernieuwen producten, diensten en merken. Met 'design thinking' ontwikkelen we de 'purpose' van een product of organisatie, van customer journey tot proof of technology tot platforms die aan hoge eisen moeten voldoen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten