IMflex

Detachering
Leiderdorp (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
01-10-2008
Opdrachten
30
Laatste opdracht
26-01-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

De arbeidsmarkt is constant in ontwikkeling. Vraag en aanbod van werk is o.a. afhankelijk van de economische conjunctuur, de mondiale ontwikkelingen, globalisering etc.
IM-Consultancy heeft duidelijk deze ontwikkeling gezien en zodoende IMflex in het leven geroepen om daarmee in te spelen op de groeiende behoefte aan flexibiliteit op de arbeidsmarkt.
IMflex is een jong en gedreven bijzondere dienstverlener als het gaat om het (tijdelijk) inzetten van capaciteit en kennis welke zich niet alleen op de tussenmarkt richt. Ons bureau bestaat uit gemotiveerde professionals, enthousiaste medewerkers, die een langdurige en duurzame samenwerking met onze klanten willen opbouwen. Weliswaar variëren ze in leeftijd, opleiding en uiteraard karakter. Maar goed ook! Een ding hebben zij echter gemeen; de uitdaging aangaan om van IM flex een gerespecteerde speler te maken waar de markt niet om heen kan.
Hierbij zullen zij altijd kwaliteit in de gaten houden en zich voornemen liever iets minder snel te groeien, dan aan kwaliteit te verliezen. Dat is de enige manier om een sterke betrokkenheid en interesse bij “Werkgever en “Werkzoekende te waarborgen.
Kwaliteit is het uitgangspunt van onze dienstverlening!
De activiteiten van IMflex omvatten Werven & Selecteren, Detacheren en Uitzenden. IMflex werkt zowel vanuit een zelfstandige positie als in nauwe samenwerking met IM-Consultancy voor Consultancy, Organisatieadvies en Interim Management. Naast haar eigen mogelijkheden kan
IMflex, indien de opdracht dit verlangt, een beroep doen op de ruime ervaringen en indien nodig op het uitgebreide netwerk van ervaren Interim Managers en Consultants.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten