Imbri International

Imbri International

ICT Bemiddeling
6211CD Maastricht (LB)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
06-02-2012
Opdrachten
1046
Laatste opdracht
25-10-2016
Beoordelingen
11
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 161 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Imbri International is een gespecialiseerd bemiddelingskantoor binnen IT expertise gebieden. Onze professionals hebben jarenlange IT ervaring binnen specifieke branches waardoor zij zonder problemen de juiste match voor u vinden. Door onze goede samenwerking met zowel klant als IT experts zijn wij in staat om voor beide partijen de juiste match te vinden.

De vraag die ons vaak gesteld wordt: “wat maakt jullie uniek” is één van de meest lastige vragen, omdat ons werk niet uniek is. Maar wat dan wel? Het antwoord op deze vraag is niet “wat” maar “wie”? Heel simpel, onze medewerkers! Vertrouwen zit niet in het product, maar in de mens. Onze collega’s geven u dit vertrouwen.

Wij helpen u snel, accuraat en op een eerlijke manier. Bij ons stopt de samenwerking niet bij de eerste match, wij doen ons uiterste best ervoor te zorgen dat onze specialisten ook naar volle tevredenheid hun werkzaamheden verrichten. Wij houden contact waarbij zowel onze specialisten als U voor ons even belangrijk zijn. Wij zorgen voor de juiste match in kennis en karakter binnen uw team.

Specialisatie en expertise

WIJ STAAN VOOR
Betrouwbaarheid
Kwaliteit
Snelheid
De juiste match
Service
Professionals
Transparantie
Vertrouwen
Kennis
Ervaren team


Beoordelingen

1 2 3

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten