IM Marketing

Hands-on marketing & communicatiestrateeg
Amsterdam (NH)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
11-06-2007
Opdrachten
25
Laatste opdracht
10-11-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Inge Meilink is een marketing- en communicatiestrateeg met hands-on mentaliteit. Achtergrond in marketingstrategie, branding en communicatie, met altijd een online onderdeel in opdrachten. Overziet het werkveld van een (internationale) organisatie en legt de verbinding tussen organisatie en communicatie, managed het eventuele spanningsveld tussen deze werkgebieden. Goede adviseur, beschikt over helikopterview en overtuigende vaardigheden. Aanpakker, doener en sterke projectmanager. Zorgt dat de dingen gerealiseerd worden. Werkt stressbestendig en met een rustige uitstraling. Doelgericht en sterke planner, neemt mensen mee in draagvlak voor het resultaat. Commerciƫle instelling en goed gevoel voor politieke verhoudingen. Legt gemakkelijk contact, communiceert open en direct, bouwt goede relaties. Gewend om aan directies te rapporteren.

Met IM Marketing beschikt Inge over een landelijk netwerk van 500 geselecteerde en actieve marketing & communicatie professionals, m.n. freelancers en ZZP-ers. Het zijn ondernemers die geloven in de nieuwe arbeidsmarkt: met optimale flexibiliteit een hoog niveau van professionaliteit beschikbaar stellen. Dat betekent dat ze met veel energie en enthousiasme resultaten realiseren, zowel hands-on als strategisch. De freelancers in het netwerk van IM Marketing bouwen gemakkelijk goede contacten, zowel binnen als buiten de organisatie. Ze nemen mensen mee naar het gewenste doel en delen successen met het team. De professionals in het netwerk van IM Marketing zijn geselecteerd op gedegen vakkennis. Met behulp hiervan zorgen ze in hun opdrachten voor structuur en doordachte oplossingen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten