Impressive People

Impressive People

3051 LP Rotterdam (ZH)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
06-03-2014
Opdrachten
1
Laatste opdracht
02-04-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Onze organisatie
Impressive People is een geen intermediair maar een netwerkorganisatie bestaande uit freelance ondernemers die zich gezamenlijk onder één netwerk hebben verenigd. Door op deze wijze de samenwerking te zoeken versterken wij elkaar en kunnen wij onze flexibiliteit en ondernemerskwaliteiten met de stabiliteit en herkenbaarheid van één organisatie combineren. Naast netwerken en kennis delen worden er onder begeleiding van onze Managing Partners op een actieve wijze opdrachten geworven en met elkaar gedeeld. Hierbij gebruiken we een uniek concept waarbij je als freelance ondernemer bij het inzetten van je netwerk passieve inkomsten kunt genereren. Zo zijn wij minder afhankelijk van de intermediair en zetten wij onze kennis en netwerk in om samen te groeien.

Partner worden
De freelance ondernemers die als partner bij Impressive People zijn aangesloten, zijn ruimdenkend en geloven dat je door samenwerking verder komt. Door kennis en opdrachten te delen helpen ze elkaar bij het ondernemerschap.

Impressive People groeit en zoekt dan ook gedreven freelance ondernemers met meerwaarde, die met gelijkgestemden onder één netwerk willen opereren. Om de balans binnen ons netwerk echter zo optimaal mogelijk te houden en de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen blijven waarborgen, wordt er bekeken of er voldoende raakvlakken zijn om de samenwerking aan te gaan.

Contact
Persoonlijk contact maakt het verschil. Daarom komen wij graag persoonlijk met u in contact. Voor alle vragen of aan- en opmerkingen verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen via 010 - 820 86 05.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten