Thomas De Witte

Decoratief beton
9860 Gijzenzele (B3)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
24-09-2015
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

IN2-POLISHOP biedt oplossingen voor Europese aannemers die op zoek zijn naar de juiste materialen en producten voor projecten met decoratief beton. Wij verdelen alle machines, materialen en gereedschap voor het bewerken van beton. Wij hebben jarenlange ervaring met machines en materialen voor gepolijste beton waarvoor we u de beste oplossingen kunnen aanbieden.

We hebben jarenlange ervaring in toepassingen met decoratief beton en bieden enkel producten aan waar we zelf 100% achter staan. Omdat elke producent zijn eigen voor- en nadelen heeft, willen we ons bewust niet beperken tot 1 leverancier. Zo kunt u bij ons objectief vergelijken welke machine en/of product het beste bij u past. We bieden u ook de mogelijkheid machines te testen en onderling te vergelijken, hiervoor kunt u terecht op onze testlocatie of op onze seminaries die we regelmatig organiseren.

U kan ook bij ons terecht voor het onderhoud en herstellingen van uw machines. Wij werken samen met u voor elk probleem de beste oplossing uit zodat uw machine zo snel mogelijk terug operationeel is.

Wij zijn er om u te ondersteunen in uw projecten en bij te staan met advies. Aarzel niet om ons te contacteren om samen uw project te bekijken en de beste oplossingen voor u uit te werken.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten