E. W. Tjon Fo

Chief Commercial Officer Global
Rotterdam (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
12-02-2014
Opdrachten
3
Laatste opdracht
29-04-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Organisatie

InfinAgora is een dynamisch Multimedia bedrijf. InfinAgora fungeert als investeringsfonds en is tevens het grootste zakenplatform ter wereld als het gaat om topkader zakelijk Management. We beheren meer dan 5 miljoen bedrijven wereldwijd en zo`n 7,5 tot 10 miljoen beslissers binnen het bedrijfsleven.

Daarnaast voert InfinAgora de marketing, communicatie en productie van verschillende media diensten voor zakelijke gemeenschappen uit, waaronder de World Trade Centers gemeenschap wereldwijd (330). InfinAgora heeft succesvolle media tools, een eigen triple secured B2B verzekerd platform, een eigen print/E-Magazine en een online narrow casting TV platform voor dit doel ontwikkeld.

InfinAgora brengt, naast activiteiten op het gebied van marketing, sales, consultancy, producten (applicaties, mobile apps, websites, kennis- en expertisesystemen op de markt gericht op alle de branches waarbij communicatie-, registratie-, proces-, product-, projectbeheer en uniformiteit van groot belang zijn.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten